Ervaringsmeter

Het traject Maatwerk Medisch Pedicure is bedoel voor pedicures die over ruime ervaring beschikken. In het traject wordt rekening gehouden met de kennis en vaardigheden die de pedicure al heeft. Het is dan ook belangrijk om vooraf een goede inschatting te maken, of het traject in uw geval een goede kans van slagen heeft.

Heeft u weinig aantoonbare ervaring, of voldoet deze niet aan de gestelde eisen, dan bent u er niet bij gebaat het beoordelingstraject te starten en de bijbehorende kosten te maken. In dat geval kunt u, als u ervoor kiest het diploma medisch pedicure te halen, de volledige opleiding te volgen.

Heeft u veel aantoonbare ervaring, dan biedt het traject een mogelijkheid om deze te verzilveren en kunt u ervoor kiezen de beoordelingsfase te starten. De Ervaringsmeter is een instrument waarmee u zelf een inschatting kunt maken of deelname aan de beoordelingsfase van het traject Maatwerk Medisch Pedicure een goede kans van slagen heeft.

U bent er dus zelf bij gebaat dat deze inschatting gebaseerd is op juiste informatie. Het is dan ook belangrijk dat u de Ervaringsmeter volledig en juist invult.

 

Start de Ervaringsmeter

Ik heb werkervaring

  • als zelfstandig pedicure
  • als pedicure/ voetverzorger in loondienst
  • als pedicure ambulant
 
 
 

Check bij twijfel over uw diploma de volledige lijst op ProVoet.nl.

 
 
 

Ik ben geregistreerd in het KRP met tenminste diabetische en evt. reumatische voet.