Het is belangrijk dat u eerst de ervaringsmeter invult. Met de ervaringsmeter wordt duidelijk in hoeverre het traject een meerwaarde heeft boven het volgen van de reguliere opleiding. Heeft u dit nog niet gedaan, vul dan alsnog de Ervaringsmeter in.

 

Als de uitkomst van de Ervaringsmeter positief is, dan kunt u starten met de beoordelingsfase.

1. Aanmelden beoordelingstraject

 U kunt zich aanmelden voor deelname aan de beoordelingsfase door het aanmeldformulier in te vullen.

2. Betaling kosten

 Na aanmelding ontvangt u normaliter binnen één week een factuur voor de kosten van het beoordelingstraject. U vindt de factuur op de pagina Mijn facturen bij Mijn KRP nadat u bent ingelogd bij www.kwaliteitsregisterpedicures.nl. Zodra de factuur klaar staat ontvangt u hierover een mail vanuit het KRP-systeem. Het is dus belangrijk dat het juiste e-mailadres is geregistreerd in het KRP. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, krijgt u toegang tot de digitale omgeving waarbinnen de beoordeling plaats vindt.

Het is belangrijk dat u de kosten via overboeking aan ons voldoet, ook als u een machtiging heeft afgegeven voor incasso van de registratiekosten. De kosten voor deelname aan dit traject vallen namelijk niet binnen de voorwaarden van het incassoformulier.

3. Beroepsproducten aanleveren

 Nadat u toegang heeft gekregen tot de digitale omgeving kunt u starten met het aanleveren van beroepsproducten (bewijsstukken). Bekijk voor meer informatie de pagina over beroepsproducten. 

Persoonsgegevens

*
/
 
*
 
 
*
 
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
 
*
*
 
*
 
*
 
 
 
Vul hieronder de adresgegevens in van de (eigen) praktijk waar het Werkplekbezoek zal plaatsvinden

Gegevens praktijk

*
 
 
 
*
 
*
 
*
 
Velden met een * zijn verplicht.